Ohjelman vieraat

Kausi 2

Julkaistaan pian!

Julkaistaan pian!

Annu

Annu Nieminen

Annu on The Upright Project toimitusjohtaja, muutoksentekijä, unelmoija. Toisen kauden avausjaksossa keskustelemme vastuullisuudesta, nettovaikuttavuudesta ja sen mittaamisesta.


Kausi 1

pelle_profil_2.jpg

Pelle Hansen

Pelle is a behavioral scienties from the Roskilde University in Denmark. In our fifth epidsode, we discuss how to shape people’s behavior through experimentation and public policies .

OH.jpg

Outi Hilgert

Outi on Meru Health -startupin asiantuntijalääkäri. Keskustelemme 4. jaksossa, tietoisuustaidoista, mielenterveydestä, ja miten digitaalisuus voi demokratisoida tulevaisuuden terveydenhuollon palvelukenttää.

pauliina-02.jpg

Pauliina Seppälä

Keskustelemme Pauliinan kanssa alustayhteisöllisyydestä. Pauliina on moniottelija: hän on Mesenaatti-joukkorahoituspalvelun, Nappi Naapuri -naapurustoalustan, ja Illallinen Taivaan Alla ja Siivouspäivä-kaupunkitapahtumien taustalla.

Miikka.jpg

Miikka J. Lehtonen

Miikka on Aallon IDBM-maisteriohjelman vieraileva apulaisprofessori ja suunnittelun opetuksen edelläkävijä. Keskustelimme Miikkan kanssa yliopisto-opetuksen digitalisoitumisesta.  

Iiro.jpg

Iiro Uusitalo

Solitan oma Iiro on valkohattuhakkeri, tietoturvaekspertti - ja hyvien puolella. Kävimme Iiron kanssa dialogia digitaalisesta identiteetistä ja tietoturvasta.