Ohjelman vieraat

Kausi 2

Julkaistaan pian!

37FwTEgw.png

Sami Honkonen

Keskustelemme Samin kanssa ihmisten ja organisaatioiden välisestä vuorovaikutuksesta. Sami on digitoimisto Tomorrow Techin ja Digitaalinen asuntokauppa yrityksen toimitusjohtaja.

Annu

Annu Nieminen

Annu on The Upright Project toimitusjohtaja, muutoksentekijä, unelmoija. Toisen kauden avausjaksossa keskustelemme vastuullisuudesta, nettovaikuttavuudesta ja sen mittaamisesta.


Kausi 1

pelle_profil_2.jpg

Pelle Hansen

Pelle is a behavioral scienties from the Roskilde University in Denmark. In our fifth epidsode, we discuss how to shape people’s behavior through experimentation and public policies .

OH.jpg

Outi Hilgert

Outi on Meru Health -startupin asiantuntijalääkäri. Keskustelemme 4. jaksossa, tietoisuustaidoista, mielenterveydestä, ja miten digitaalisuus voi demokratisoida tulevaisuuden terveydenhuollon palvelukenttää.

pauliina-02.jpg

Pauliina Seppälä

Keskustelemme Pauliinan kanssa alustayhteisöllisyydestä. Pauliina on moniottelija: hän on Mesenaatti-joukkorahoituspalvelun, Nappi Naapuri -naapurustoalustan, ja Illallinen Taivaan Alla ja Siivouspäivä-kaupunkitapahtumien taustalla.

Miikka.jpg

Miikka J. Lehtonen

Miikka on Aallon IDBM-maisteriohjelman vieraileva apulaisprofessori ja suunnittelun opetuksen edelläkävijä. Keskustelimme Miikkan kanssa yliopisto-opetuksen digitalisoitumisesta.  

Iiro.jpg

Iiro Uusitalo

Solitan oma Iiro on valkohattuhakkeri, tietoturvaekspertti - ja hyvien puolella. Kävimme Iiron kanssa dialogia digitaalisesta identiteetistä ja tietoturvasta.