Jakso 3 - Yhteisö 2.0

Jakso 3 - Yhteisö 2.0

Internet ja alustatalous ovat radikaalisti muuttaneet tapaamme viettää aikaa, kokoontua yhteen ja ostaa palveluita. Alustojen kautta voimme ohittaa perinteisten medioiden kuraattorit - mutta olemmeko oikeasti vapaita?

Palmun Alla -podcastin kolmannessa jaksossa tutkitaan, millaisia uusia yhteisöllisyyden muotoja digitaaliset alustat ovat mahdollistaneet. Ohjelman vieraana on Pauliina Seppälä, joka on ollut perustamassa suomalaista joukkorahoituspalvelu Mesenaatti.me:tä sekä Nappi Naapuria, digitaalista naapurustoa. Näiden ohella hän on ollut mukana luomassa Yhteismaa ry:n kautta Illallinen taivaan alla ja Siivouspäivä-kaupunkitapahtumia.

Keskustelemme Pauliinan kanssa yhteisöjen voimasta. Voiko tuhat fania voi olla yksi tulevaisuuden työpaikka? Miten alustatalous rakentaa kulttuurin ja luovuuden monimuotoisuutta? Mistä, jos mistään, meidän pitäisi olla alustojen aikana huolissamme?


Jakso 3

Suositukset:
Pauliina: Leigha Butler, YouTube-kanava
Maria: Phill Niblockin musiikki
Lauri: The Work -elokuva, joka löytyy myös Yle Areenan Docventures-sarjasta

Podcastin RSS    
Twitter:
@Palmu_Finland & #palmunalla
Instagram: Palmu_Finland
Facebook: PalmuFinland

Palmun alla on palvelumuotoilutoimisto Palmun oma podcast. Ohjelman ovat tuottaneet Lauri Lukka, Maria Niemi ja Henry Jalonen. Tunnusmusiikki: Juha Vaaraniemi

Jakso 4 - Mobiilimindfulness

Jakso 4 - Mobiilimindfulness

Jakso 2 - Oppimisen tulevaisuus

Jakso 2 - Oppimisen tulevaisuus