Jakso 6 - Annu Nieminen & Nettovaikuttavuus

Jakso 6 - Annu Nieminen & Nettovaikuttavuus

Sertifikaatit eivät ole todiste yrityksen vastuullisuudesta. Niiden sijaan meidän tulisi kiinnittää huomiota yrityksen nettovaikutukseen. Se muodostuu yrityksen myönteisistä ja kielteisistä vaikutuksista muun muassa ihmisten hyvinvointiin ja osaamiseen, yhteiskuntien kehitykseen sekä ympäristöön.

The Upright Project haluaa tehdä yritysten nettovaikutuksen läpinäkyväksi. Keskustelemme yrityksen toimitusjohtajan, Annu Niemisen, kanssa miten mittaaminen voi auttaa työntekijöitä, sijoittajia, ja kuluttajia tekemään parempia päätöksiä.

Annu uskoo, että tiedon ja ystävämme ATK:n avulla voimme vähentää inhimillisen tiedonkäsittelyn vääristymiä ja elää enemmän arvojemme mukaista elämää — koska arvovapaata toimintaa ei ole.

Tarvitsemmeko elämäämme lisää uusia vimpaimia ja vekottimia, vai rakkaudellisuutta, kriittisen ajattelun taitoja, kielitaitoa? Mistä asioista voimme olla kiitollisia, missä kannattaa keskittyä muutokseen? Miksi lunta kannattaa kuunnella? Kuuntele keskustelu nyt!

Suositukset:

Maria: Stardew Valley -peli. Toteuta maanviljelyunelmasi kotoa käsin!
Annu: Hans Roslinging Factfulness (suomennettuna Faktojen maailma) -kirja. Lisäksi kannattaa kuunnella lunta.
Lauri: Kumpulan komediaklubi ja James Acasterin Repertoire sarja Netflixissä.


IMG_20190110_183710.jpg

Tilaa Palmun Alla -podcast iTunesista tai mistä tahansa löydätkään podcastisi!

Podcastin RSS    
Twitter:
@Palmu_Finland & #palmunalla
Instagram: Palmu_Finland
Facebook: PalmuFinland

Palmun alla on palvelumuotoilutoimisto Palmun oma podcast. Ohjelman ovat tuottaneet Lauri Lukka, Maria Niemi ja Henry Jalonen. Tunnusmusiikki: Juha Vaaraniemi

Jakso 7 - Sami Honkonen & Minimiorganisaatio

Jakso 7 - Sami Honkonen & Minimiorganisaatio

Kausi 2 - Teaser

Kausi 2 - Teaser