Luomamme teknologiat ovat läsnä kaikkialla. Ne vaikuttavat siihen, miten opimme, miten pidämme yhteyttä rakkaimpiimme, miten terveydenhoitojärjestämme toimii, miten kulutamme aikamme. Meidän kehityksemme ja ajattelumme on naimisssa teknologisen kehityksen kanssa.  

Palmun alla -podcast tutkii tätä teknologista yhteiseloa. Lauri ja Maria kutsuvat vieraita laajasti elämän eri kentiltä keskustelemaan muutoksen tuomista mahdollisuuksista ja haasteista. Tervetuloa mukaan tutkimusmatkalle!

Lue Laurin katsaus ohjelman johtoajatuksista palvelumuotoilu.fi -blogissa. 

Lauri Lukka  isännöi ja tuottaa ohjelmaa. Hän on palvelumuotoilija, psykologi ja pelisuunnittelija, joka rakastaa luontoa.   Maria Niemi  tuo ohjelman äänellään eloon ja on suunnitellut sen graafisen ilmeen. Solitalla hänet tunnetaan palvelumuotoilijana ja graafisena suunnittelijana.

Lauri Lukka isännöi ja tuottaa ohjelmaa. Hän on palvelumuotoilija, psykologi ja pelisuunnittelija, joka rakastaa luontoa.  Maria Niemi tuo ohjelman äänellään eloon ja on suunnitellut sen graafisen ilmeen. Solitalla hänet tunnetaan palvelumuotoilijana ja graafisena suunnittelijana.

 
Henry Jalonen  editoi ohjelman ja tekee teknologisia ihmeitä. 

Henry Jalonen editoi ohjelman ja tekee teknologisia ihmeitä. 

 

Podcastin tunnusmusiikin on säveltänyt Juha Vaaraniemi.
Laurin ja Marian valokuvat Henri Melaanvuo